Kapcsolat

Információk

Átvétel és szállítás

Pénzvisszafizetési garancia

Hamisítványok elkerülése

Átvétel és szállítás

Szállítás ideje

 • Fizetés: Utánvéttel lehetséges
 • A szállítási idő 1-2 munkanap

Amennyiben kora délelőttig leadja rendelését, úgy már másnap megkaphatja, az ország bármely pontján, míg az ezt követő vásárlások várható szállítási ideje 2 munkanap. 

Szállítási módok

 • Házhozszállítás

  • GLS(1-2 munkanap): Csomagját a GLS futárszolgálat fogja házhoz vinni Önnek, nála fog tudni fizetni készpénzzel, vagy bankkártyával.
 • Csomagpontok

  • GLS Csomagautomata: SMS-ben fog kapni kódot, melyet az automatánál beütve az utánvételi összeg kiegyenlítését követően kinyílik egy fiók, amely csomagját fogja tartalmazni. Ebben az esetben megérkezést követően 5 munkanapja van lehetősége átvenni rendelését.
Recept nélkül Modafinil

Pénzvisszafizetési garancia

Webshopunkból történő agyserkentő vásárlás esetén Ön jogosult pénzvisszafizetési garanciára, melynek keretein belül, ha valamilyen problémája merülne fel, visszafizetjük a teljes vételárat. Ennek részleteit, feltételeit itt olvashatja el.

A termékeink eredetére, minőségére garanciát vállalunk minden esetben, ezt abban az esetben érvényesítheti, amennyiben maximum 1 szem hiányzik a csomagból és a maradékot visszaküldi számunkra. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy felveszi velünk a kapcsolatot, munkatársaink pontosan leírják ennek a menetét.

Ezt követően dönthet, hogy másik terméket kér, vagy pénzét szeretné, hogy visszautaljuk. 

Figyelem! Kizárólag abban az esetben lehetséges a pénzvisszafizetési garancia érvényesítése, amennyiben maximum 1 darab hiányzik a csomagolásból, ettől eltérő esetben nem tudjuk visszautalni pénzét!

Ennek oka az, hogy sokan próbáltak visszaélni azzal, hogy elhasználják a rendelésük felét, háromnegyedét, majd kártérítést nyújtanak be. 

Hamisítványok

Mielőtt online Modafinil rendelés mellett dönt, vagy egyéb nyugtatót, agyserkentőt vásárolna, mindenképp olvasson arról, hogy miként tudja elkerülni a hamis termékeket. Miért fontos ez? A hamis termékek rendkívül veszélyesek lehetnek, nincsenek laboratóriumi teszteknek alávetve, így hatásuk bizonytalan és akár tartós mellékhatásokat is okozhatnak.

Hogyan lehetséges kiszűrni ezeket a hamisítványokat? 

 • Kizárólag vállalkozástól vásároljon: Eredeti gyógyszerek kizárólag bejegyzett vállalkozásnak online patikájából vásárolhatóak, apróhirdetésekben, vaterén, edzőtermekben, utcán emberektől nem lehetséges eredeti termékeket vásárolni. Nézze meg a kapcsolat, vagy impresszum menüpontot az adott webshopnál és amennyiben nem szerepelnek cégadatok(székhely, cégjegyzékszám, cégnév, stb..) mindenképpen kerülje el azt a webshopot!
 • Gyanús domain név: Mindenképpen figyeljen oda, hogy kizárólag megbízható domain végződésű webshopból rendeljen(pl. .com, .hu) Ugyanis sokan használnak olyan végződésű domaineket, melyeket nem lehetséges lenyomozni, a rendőrség nem szüntetheti meg.(pl.: .to, .io, .cloud, .cc, .shop, .bolt.hu, stb..) Ezeket mindenképp messziről kerülje!
 • Másolt szöveges tartalom: Ez az egyik legegyszerűbb módja a hamisítványokat forgalmazó webshopok kiszűrésének, ugyanis ez a leggyakrabban használt formátum a csalóknál. Egyedi tartalmat nem gyártanak ezek a hamisítók, ugyanis minél gyorsabban, alacsonyabb összegből indítanák el ,,vállalkozásukat”. Ezt könnyedén ellenőrizheti, amennyiben beüti a Google-be, hogy ,,copyscape.com” és itt beüti az adott webshop nevét. Ha itt találatot ad az oldal, abban az esetben másolt tartalomról van szó és biztos lehet abban, hogy utánzatot küldenének ki Önnek.
 • Árak: Webshopunkban találhatja Magyarországon a legolcsóbb eredeti Modafinil és nyugtató árakat, melyet vény nélkül meg tud vásárolni. Azok a webshopok, melyek töredék áron árulják termékeiket, biztosan hamisítványt fognak kiküldeni Önnek.
 • Hibák a weboldalon: Amennyiben első benyomása már az az adott weboldalról, hogy igénytelenül összerakott, tele van helyesírási, nyelvtani hibákkal, mindenképp kerülje azt!