Kapcsolat

Dormicum 15mg

Ezen terméket a gyártó beszüntette, így már nem kapható hivatalosan (maximum hamis)! Helyette viszont másik gyártó cégeknek prémium minőségű termékét ajánjuk Önnek, ami hatóanyagában, hatásában, hatás erősségében és mellékhatási rátájában is 100%-ban megfelel az előbbi terméknek. Különbség csupán a gyártó cég nevében, tabletta és csomagolás küllemében van

Ajánlott termékek:

  Leírás

  MI AZ A Dormicum 15mg?

  Dormicum 15mg rendelés leadása megoldást jelent Önnek, ha nem tud elaludni. Vagy ha éjjel felriad és utána nem tud visszaaludni. Hajnalig csak forgolódik az ágyban és másnap fáradtan, idegesen kel fel. A gyógyszer hatóanyaga, a midazolám mely a benzodiazepin csoportba (főleg nyugtatóként és altatóként használt szerek csoportja) tartozó gyorsan ható altatószer.
  Sok embernél jelent gondot, hogy amikor lefekszik aludni csak forgolódik és nem tud elszunnyadni. És sokan felriadnak, vagy szükségleteik elvégzése miatt felébrednek és utána már nem tudnak visszaaludni. A Dormicum 15mg vásárlás mindenképpen egy hathatós megoldás ezekre a problémákra. Visszatérhet a kiegyensúlyozott mindennapokba. Újra tudja élvezni az életet, és minőségi javulás várható minden téren. Gyorsan el tud aludni és nem fog órákon át forgolódni. Ha átalussza az éjszakát napközben nem lesz lemerült, fáradt. Kipihenten vághat neki minden napnak.

  A gyógyszer alkalmas arra, hogy rövid távon (maximum két hétig) kezelje az alvási nehézségeket. Ha felébred éjszaka, vagy nem tud elaludni nyugodtan használhatja a készítményt. A gyógyszer nagyon gyorsan hat. Ha beveszi akár perceken belül már álomba is szenderülhet. Hatása extra erős
  A hatóanyagnak altatószerként történő alkalmazásán túl van görcsoldó, nyugtató és izomrelaxáns hatása is. Hosszú távú alkalmazása általában csak kórházi körülmények között lehetséges, ezért két hétnél tovább semmiképpen ne szedje.

  Dormicum 15mg eladó sok helyen az interneten. Többször kínálják a gyógyszert nagyon olcsón. Ezek azonban legtöbbször csak hamis utánzatok. Nem csak anyagilag károsíthatják meg ezekkel a termékekkel, de egészségre is veszélyt jelenthetnek. Nagyon figyeljen a vásárlásnál. Készítettünk egy olyan tájékoztatót melynek segítségével egyszerűen megismerhetők a hamis webáruházak.

  Dormicum 15mg rendelés nálunk biztonságos. Mi közvetlenül a gyógyszergyárból szerezzük be a gyógyszert. Így a hatása garantált. Ha mégsem érné el azt, amit szeretne mi vállaljuk, hogy visszafizetjük Önnek a termék árát. A pénz visszafizetés feltételeit itt olvashatja el.

   

  JAVASOLT ADAGOLÁS

  A Dormicum 15mg vásárlás esetén csak az előírásoknak megfelelő mennyiségben szedje a gyógyszert. Ha bármely adagot elfelejti bevenni azt a következő napon ne pótolja.

  A javasolt adag túllépése egészségre veszélyes túladagolást jelenthet.

  Szokásos adagja felnőtteknek 1 tabletta. Idősek (60 év felett) és legyengült szervezetűek csak fél tablettát vegyenek be.

  A gyógyszer szedésének megkezdésekor kérjük kisebb adagokkal kezdje és folyamatosan emelje a szokásos napi adagig.

  A gyógyszer egészben, szétrágás nélkül vegye be elalvás előtt. Hatását néhány perc alatt, maximum 50-60 perc alatt kifejti.
  Akkor alkalmazza, ha legalább 7-8 órás alvásra van szüksége. Ha ettől kevesebbet szeretne csak pihenni akkor nem javasolt a tabletta bevétele. Egyszerre csak néhány napig, maximum 2 hétig használható.

  Használata során kerülje az alkohol és a grapefuit fogyasztását.

  Mellékhatások, ellenjavallatok

  Dormicum 15mg vásárlás nem javasolt egyes betegségek fennállása esetén:

  • allergiás a hatóanyagra (midazolám)
  • súlyos légzési elégtelenségben szenved,
  • súlyos májelégtelensége van;
  • súlyos izomgyengeség esetén
  • terhesség, szoptatás ideje alatt; vagy ha gyermekvállalást tervez
  • ha alvás közbeni légzéskimaradás (alvási apnoé) szerepel.

  A gyógyszer hatása alatt a gépjárművezetés nem javasolt.

  Ha gombaellenes szereket, HIV és C típusú májgyulladásra gyógyszert szed akkor sem javasolt az altató használata.
  Figyelemmel kell lenni arra is, hogy a gyógyszer laktózt tartalmaz.

  A gyógyszer alkalmazásának ideje alatt alkohol fogyasztása veszélyes lehet.

  Mellékhatásként tapasztalhat:

  • túlérzékenység
  • zavartság
  • fejfájás és szédülés

  Dormicum 15mg rendelés

   

  Dormicum 15mg rendelés esetén tudnia kell, hogy a weboldalunkon rendelt termékek megbízható forrásból származnak, Ön eredeti készítményt fog kézhez kapni. Gyors szállításról gondoskodunk, a csomagokat 1-2 munkanapon belül kiszállítjuk, szállítási helytől (lakcím, csomagpont, csomag automata) függetlenül. Fontos számunkra a diszkréció, a csomag tartalmáról senkinek nem lesz sejtése sem, a címzés és a csomagolás sem lesz árulkodó.

  Valamennyi információ megtalálható a kézbesítésről IDE kattintva.

  Ha további kérdése merülne fel kérjük bizalommal keresse fel Ügyfélszolgálatunkat.