Kapcsolat

Modalert

Ezen terméket a gyártó beszüntette, így már nem kapható hivatalosan (maximum hamis)! Helyette viszont másik gyártó cégeknek prémium minőségű termékét ajánjuk Önnek, ami hatóanyagában, hatásában, hatás erősségében és mellékhatási rátájában is 100%-ban megfelel az előbbi terméknek. Különbség csupán a gyártó cég nevében, tabletta és csomagolás küllemében van

Ajánlott termékek:

  Leírás

  MI AZ A Modalert?

  A Modalert rendelés nagy segítséget nyújt azoknak, akik tanulási nehézségeik miatt szeretnék felpörgetni szellemi teljesítményüket. A gyógyszer alkalmas a koncentráció javítására is. Nem csak szellemi teljesítményét, de fizikai aktivitását is tudja javítani. Legyőzheti vele a fáradtságot. Alkalmas továbbá az ébrenlétekkel kapcsolatos betegségek kezelésére is, mint amelyek a több műszakos munkarendből adódnak. A szer növeli az éberséget és az ébrenlétet.
  Javítja a tanulási képességet, jó hatással van a koncentrációra. A készítmény növeli az energia szintet is.
  Hatóanyaga a Modafinil, mely megemeli a hipotalamusz hisztaminszintjét.

  Ha Ön vizsga előtt áll, vizsgaidőszaka van, vagy éppen nagyon sokat kellene tanulni a szer használatával gyorsan túllehet a problémákon. Sokkal jobban tud majd teljesíteni és koncentrálni is feladataira.
  Ha munkahelyén kell teljesíteni, esetleg fontos prezentációra készül szintén használhatja a készítményt.

  Teljesen felpörgeti szervezetét mind szellemi, mind fizikai téren. Jóval kevesebb kávét és sokkal kevesebb energiaitalt kell majd használnia. Ezek nélkül is nagyon jó teljesítményt érhet el. Szervezetéből kihozhatja a maximumot. Feladatait egyszerűbben, könnyebben tudja ellátni.

  Ha munkája miatt állandóan fáradt napközben, akkor is nyugodtan használhatja a gyógyszert. Elfelejtheti az álmosságot, a fáradtságot. Nem lesz folyamatosan levert, sokkal motiváltabban nézhet egy-egy feladat elé. A gyógyszer nem szünteti meg a több műszakos munkarend miatti problémákat, nem gyógyítja az alvási zavarokat, hanem azok miatt jelentkező fáradtságot és álmosságot tudja kezelni.

  Webáruházunkban Modafinil eladó kedvező áron, mely megbízható forrásból származik és garantált hatóanyagú. Más weboldalakon is találhat ilyen szert, sokszor nagyon kedvező áron. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy ezek nagy része hamisítvány. Nemhogy nem használnak semmit, de még veszélyesek lehetnek egészségére is. Mielőtt vásárolna olvassa el általunk készített tájékoztatót melyből Ön is gyorsan felismerheti a csalókat.

  Modalert eladó webáruházunkban, mely biztonságos, a terméket közvetlenül a gyógyszergyárból szerezzük be. Ha nem érné el a kívánt hatást, akkor küldje vissza részünkre azt és mi visszafizetjük az árát. A pénz visszatérítés részletes szabályairól itt olvashat.

  JAVASOLT ADAGOLÁS

  A gyógyszer (modafinil) 200 mg tabletta formájában kerül forgalomba. Szokásos adagja egyéntől és teljesítménytől függ.

  Legtöbb esetben egy szem gyógyszer használata ajánlott. Ha egyszeri nagy teljesítményre van szüksége, illetve erősebb fizikummal rendelkezik, akkor maximum két szemet szedhet be. Ez a napi maximális adag. Ettől többet semmiképpen ne vegyen be.

  Webshopunkban Modafinil eladó, melyet szükség esetén a tervezett teljesítményt igénylő tevékenység (mint például vizsga) előtt mintegy másfél órával javasolt bevenni. Hatása kb 8 órán át keresztül áll fenn. A használata esetén a nagyobb bevitt folyadékmennyiség javítja a készítmény hatását.

  Mellékhatások, ellenjavallatok

  Modafinil rendelés esetén figyelemmel legyen arra, hogy a terméke használata mellékhatásokkal járhat. Ezek nagyon ritkán jelentkeznek.

  Tapasztalhat:

  • szorongást,
  • szédülést,
  • fejfájást
  • hányingert, fogyást
  • alvászavarokat
  • bőrkiütést

  Modalert egyes gyógyszerekkel történő együttes szedése esetén kellemetlen kölcsönhatásokat válthat ki. Ezek: vérnyomáscsökkentők, antikoaguláns, májenzim működését befolyásoló szerek, warfarin

  Modalert rendelés

   

  Modalert vásárlás esetén kérjük webpatikánkban helyezze kosarába termékét, adja meg szállítási adatait és véglegesítse a rendelést. Regisztráció nem szükséges a rendelés leadásához.

  Az Ön adatai nálunk teljes biztonságban vannak. A csomag szállítása és kézbesítése során sem a futár, sem más személy nem fogja megtudni milyen gyógyszert rendelt, teljes diszkréciónknak köszönhetően.

  Modafinil vásárlás esetén rendelését rövid időn belül feldolgozzuk és akár már 1-2 munkanapon belül megérkezhet Önhöz a rendelése. További információkat a szállításról ide kattintva olvashat.

  A csomag szállítását kérheti lakására házhozszállítással, de kézbesíthetjük azt Postapontra, vagy csomag automatába is. Többféle fizetési mód közül választhat, így lehetősége van utánvétel fizetésre is.

  Ha további kérdése merülne fel forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz ahol kollégáink mindenben segíteni fognak Önnek.

  Ha szeretné felpörgetni szellemi és fizikai tevékenységét, akkor itt az ideje Modalert rendelés leadásának!