Kapcsolat

NZT Ultimate v2

Ezen terméket a gyártó beszüntette, így már nem kapható hivatalosan (maximum hamis)! Helyette viszont másik gyártó cégeknek prémium minőségű termékét ajánjuk Önnek, ami hatóanyagában, hatásában, hatás erősségében és mellékhatási rátájában is 100%-ban megfelel az előbbi terméknek. Különbség csupán a gyártó cég nevében, tabletta és csomagolás küllemében van

Ajánlott termékek:

  Leírás

  MI AZ AZ NZT Ultimate V2?

  NZT Ultimate V2 rendelés esetén Ön olyan terméket vásárolhat, mely segíti Önt a sportban, a munkahelyén, vagy a tanulásban jobb teljesítmény nyújtását.
  Segítségével jobban kihasználhatja agyának teljesítményét. Sokkal több információt képes lesz befogadni, koncentrációs képessége is növekszik. Szellemi teljesítménye a magasba emelkedik, egy-egy vizsga nem jelenthet gondot. Erősíti a kognitív funkciókat. Mindemellett segít megszüntetni a stresszt és jó hatással van a napközbeni közérzetre is. Nem lesz napközben álmos, elősegíti az éberség fenntartását.

  Bármikor is szüksége lehet teljesítményének növelésére számíthat az NZT Ultimate V2 kedvező hatására. Legyen szó tanulásról, vizsgákról, vagy munkahelyei feladatokról, esetleg sport teljesítményről, a gyógyszer mindenhol jó segítség lehet. Agyának teljesítményét megnöveli, érzékszerveit is nagyban javítja. Közérzetére is kedvező hatással lehet.
  Nem kell félnie a kihívásoktól, minden nehéz feladat egyszerűen legyűrhető. Az ingerületátvivő anyagok koncentrációjának emelésével egyszerűen legyűrhető a fáradtság, és elűzhető a túlzott álmosság. Ha alvási apnoé gyötri, vagy több műszakos munkarend miatt állandóan fáradt ennek következményeit felszámolhatja a gyógyszer használatával.

  Összetevői:

  • L-Theanine – stabilizálja a hangulatot, nyugtató hatása van, a stresszt és a szorongást enyhíti a szervezetet felpörgeti
  • Alpha GPC – csökkenti a stresszt, nyugtató, és relaxáló hatása van. Segíti az idegrendszer regenerálódását
  • N-acetil-L-tirozin – támogatja az agy működését
  • acetil-L-karnitin, felpörgeti a szervezetet, védi az idegsejteket, antioxidáns
  • Flmodafinil – hatása erősebb, mint a modafinilé. A dopamin és a noradrenalin koncentrációját emeli a szervezetben. Serkenti az idegrendszert, az álmosságot legyűri
  • Mucuna Pruriens – javítja a közérzetet és növeli a fizikai aktivitást
  • teobromin – segít a szervezetből a felesleges vizet eltávolítani
  • Szőlőmag kivonat – azokat a szabad gyököket köti le, melyek károsítják a szervezet egészséges sejtjeit
  • TPGS – javítja a táplálék kiegészítő egyéb összetevőinek szállítását és felszívódását
  • Piperine – növeli egyes vegyületek és anyagok biológiai hozzáférhetőségét
  • Naringenin – fokozza az anyagcserét és erősíti az ereket

  NZT Ultimate V2 eladó más webáruházakban is. Ha a gyógyszert sokkal alacsonyabb áron találja meg máshol akkor kezdhet gyanakodni. Valószínűleg Ön hamisítvánnyal áll szemben. A hamis webáruházakról szóló tájékoztatónk elolvasása után Ön is könnyedén felismerheti azokat.

  NZT Ultimate V2 rendelés webáruházunkban csak eredeti hatóanyagot tartalmazó terméket vásárolhat, így pénz visszafizetési garanciát vállalunk rá. Ha mégsem azt kapná, mint amire várt mi vállaljuk, hogy visszafizetjük a kifizetett vételárat. Ennek részletes feltételeit ITT tekintheti meg.

   

  JAVASOLT ADAGOLÁS

  NZT Ultimate V2 vásárlás esetén javasolt mennyisége egy napra egy kapszula. Ezt kérjük egy pohár vízzel vegye be szájon át.

  Ha egész napi fittségre van szüksége kérjük a gyógyszert reggel vegye be, közvetlenül az ébredést követően.

  Szükség esetén növelhető a napi bevett mennyiség. Maximum azonban naponta két kapszulánál többet ne vegyen be. A két adag között ne teljen el 8 óránál hosszabb időtartam.

  Hatását kb 12 órán keresztül fejti ki.

  Mellékhatások, ellenjavallatok

  A gyógyszer alkalmazásával nagyon ritkán jelennek meg mellékhatások. Ezek lehetnek álmatlanság, fejfájás, hányinger, idegesség vagy magas vérnyomás. Ha a mellékhatások erős tüneteket okoznak kérjük forduljon kezelőorvosához.

  A gyógyszer használatával egyidejűleg tilos az alkohol fogyasztása. A gyógyszert gyerekek nem szedhetik.

  Ha más betegségben szenved csak akkor szedje a készítményt, ha az nem lehet hatással az alapbetegségére.

  NZT Ultimate V2 rendelés

   

  NZT Ultimate V2 eladó webáruházunkban, ahol gyorsan és egyszerűen lehetséges a rendelés. Néhány kattintás után, regisztráció és orvosi recept nélkül egyszerűen véglegesítheti rendelését.

  1-2 munkanapon belül már kézbesítjük is a csomagját teljes diszkréció mellett. Ez azt jelenti, figyelünk arra, hogy a csomagolás, szállítás során senki ne szerezzen tudomást arról, hogy Ön mit vásárolt nálunk. Sem a csomagolás, sem a címzés nem utal a szállítmány tartalmára.

  A csomag kézbesítését kérheti lakására házhozszállítással, vagy csomagpontra (MOL, GLS, COOP, Posta), evásársetleg csomag automatába.
  Többféle fizetési mód választható. Így akár utánvéttel is fizethet.

  Részletes tájékoztatót készítettünk a szállításról, melyet ide kattintva tud elolvasni.

  Ha további kérdése van még, ne habozzon, keresse fel ügyfélszolgálatunkat. Kollégáink mindenre készséggel válaszolni fognak.

  Ne higgye, hogy Ön nem képes kiemelkedő teljesítményt nyújtani. Ön is ki tudja hozni magából a legjobb teljesítményt!