Kapcsolat

Phenibut HCL

Ezen terméket a gyártó beszüntette, így már nem kapható hivatalosan (maximum hamis)! Helyette viszont másik gyártó cégeknek prémium minőségű termékét ajánjuk Önnek, ami hatóanyagában, hatásában, hatás erősségében és mellékhatási rátájában is 100%-ban megfelel az előbbi terméknek. Különbség csupán a gyártó cég nevében, tabletta és csomagolás küllemében van

Ajánlott termékek:

  Leírás

  MI AZ A Phenibut HCL?

  Phenibut HCL rendelés esetén Ön egy széles hatásmechanizmussal rendelkező nyugtató szert vásárolhat, melynek segítségével:

  • csökkenti a stressz okozta fesztültségeket
  • rövid időszakban elősegíti a nyugodt alvást, meggátolja az éjszakai felriadásokat
  • nyugodt lelkiállapotot idéz elő, csökkenti a szorongást
  • segít leküzdeni a gátlásokat
  • jó hatással van az agyi teljesítményre is.

  A gyógyszer használatával nyugodtabbak és kiegyensúlyozottabbak lehetnek mindennapjai, sokkal kipihentebb lesz. Ha nem tud elaludni, vagy nem elég mélyen alszik ahhoz, hogy teljesen kipihenje magát a gyógyszer ebben segítséget nyújthat. Mindemellett csökkenti a szorongást és a stresszt is legyűri. A stressz nagyon sok mindenre hatással lehet, akár fizikai tüneteket is okozhat. Ne várja meg, amíg problémái begyűrűznek és nem tudja őket legyűrni. Töltse fel magát önbizalommal és ne hagyja, hogy teljesen magába forduljon.

  Phenibut egy módosított változata a gamma – amino-vajsav (GABA) ami az egyik a gátló neurotranszmitter az agyban.

  Phenibut HCL eladó több internetes webáruházban is. Sokszor nagyon kedvező áron találkozhat vele. De jó, ha tudja, hogy ezek legtöbbször hamisítványok. Ezek az olcsóbb termékek nem biztos, hogy azt fogják elérni mint amire Ön számít. Ezek megvásárlása legtöbbször ablakon kidobott pénz. Ha nem szeretne csalódni olvassa el tájékoztató anyagunkat, mellyel segítünk a hamis webáruházak felismerésében.

  Phenibut HCL rendelés webáruházunkban garantált és biztonságos. Mi pénz visszafizetési garanciát vállalunk a termék hatására. Ha nem érné el azt az eredményt, mint amit szeretne mi visszatérítjük a vételárat, ha azt visszaküldi részünkre. Ennek részleteit itt tudja elolvasni.

   

  JAVASOLT ADAGOLÁS

  Phenibut HCL vásárlás esetén kérjük különös figyelmet fordítson a helyes adagolásra, a mellékhatások elkerülése érdekében.

  A gyógyszer napi adagja az használó szervezetétől és a probléma súlyosságától is függ. A legkisebb mennyiség fél adag. Ajánlott a gyógyszer használatát ezzel az adaggal kezdeni és szükség esetén emelni a napi adagot.

  Hatását egy-két órán belül fogja kifejteni. Ha altatóként használja lefekvés előtt két órával célszerű bevenni.

  Általában minimum 5 órán keresztül fejti ki hatását, de nyugtató hatására akár 10 órán át is lehet rá számítani.

  Hetente 2-3 alkalomnál ne szedje többször, mert szervezete hozzászokhat a hatóanyaghoz. Ha ez kialakulna tartson egy hét szünetet a gyógyszer szedésébe. A gyógyszert folyamatosan ne szedje több hétnél tovább.

  Ha hosszabb idejű alkalmazása után abbahagyja szedését kérjük folyamatosan csökkentse az adagot és úgy fejezze be az alkalmazását.

  Mellékhatások, ellenjavallatok

  Mellékhatásként jelentkezhet:

  • álmosság fokozódása,
  • alkoholmérgezéshez hasonló tünetek megjelenése

  A gyógyszer használatának ideje alatt tilos az alkohol fogyasztása. Azok egyidejű bevétele a szervezetére különösen veszélyes lehet.

  A gyógyszer szedése nem ajánlott benzodiazepinekkel vagy GHB-vel való együttes szedése.

  Phenibut HCL rendelés

   

  Phenibut HCL eladó webáruházunkban folyamatosan így azt éjjel-nappal megrendelheti.
  Rendelés leadása rendkívül egyszerű:

  • orvosi recept nem szükséges hozzá
  • nem kell regisztrálnia weboldalunkon, nem kell megadni személyes adatait, TAJ számát, bankkártya adatait
  • 1-2 munkanapon belül kézhez veheti a terméket
  • a vételár kifizetésének módját is Ön választja ki, akár utánvétellel is rendezheti azt
  • többféle szállítási mód választható: lakáscímre, csomag automatába, csomagpontra (MOL, COOP, GLS, Posta)
  • teljes körű diszkréció: a szállítás során a sem csomagolás sem a címzés nem árulkodik a küldemény tartalmáról

  A kézbesítéssel kapcsolatban valamennyi részletet ITT tudja elolvasni.

  Ha bármilyen további kérdése merülne fel kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkat, ahol kollégáink a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak kérdéseire