Kapcsolat

Psychodrine

Ezen terméket a gyártó beszüntette, így már nem kapható hivatalosan (maximum hamis)! Helyette viszont másik gyártó cégeknek prémium minőségű termékét ajánjuk Önnek, ami hatóanyagában, hatásában, hatás erősségében és mellékhatási rátájában is 100%-ban megfelel az előbbi terméknek. Különbség csupán a gyártó cég nevében, tabletta és csomagolás küllemében van

Ajánlott termékek:

  Leírás

  MI AZ A Psychodrine?

  • Ha vizsga előtt áll, vizsgaidőszak van, vagy csak túl sok az új tanulnivaló.
  • Ha munkahelyén előadást kell tartania, esetleg magas koncentrációt igénylő feladatot kell elvégezni.
  • Ha új kihívások előtt áll, kreatív ötletekkel kell előállni.
  • Ha többrétű feladata van, gyorsan kell megoldania sokrétű feladatát, meg kell terveznie munkáját, és rendszeresen kell kommunikálnia az emberekkel.

  A gyógyszer jelentősen megnöveli a koncentrációs képességet, sokkal tovább tud összpontosítani egy-egy feladatra. Szellemi és fizikai teljesítményét tovább fenn tudja tartani. Ha hangulatára is jó hatással lehet. Növeli a motivációt is. Elnyomja a stresszt és a szorongást.

  Nagyon sok hamis termék található a piacon. Sok webáruházban Psychodrine eladó, sokszor nagyon kedvező áron. A legtöbb termék azonban egyszerű hamisítvány. Annak használatával Ön nem fog jobb teljesítményt elérni. Ne hagyja magát rászedni. Készítettünk egy tájékoztató anyagot, melynek célja az ilyen hamis webáruházak ismertető jegyeinek bemutatása.

  Psychodrine rendelés nálunk garantált és biztonságos. Az általunk forgalmazott készítményt közvetlenül a gyógyszergyárból szerezzük be. Hatása így biztos, melyet úgy is garantálunk, hogy ha mégsem elégedett a hatással, akkor mi visszafizetjük a vételárat. Ennek részletes feltételeit itt tudja elolvasni.

   

  JAVASOLT ADAGOLÁS

  Psychodrine vásárlás esetén a terméket úgy használja, hogy a szükséges tevékenység előtt (vizsga, munka, prezentáció, stb) 30 perccel vegyen be egy szemet a gyógyszerből. Egy pohár vízzel nyelje le és ne rágja szét.

  Hatását 8 órán keresztül fogja kifejteni.

  Maximális napi adagja 2 szem. Ettől többet semmiképpen ne vegyen be.

  A gyógyszert ne vegye be lefekvés előtt, mert álmatlanságot okozhat. Használata közben alkoholt ne fogyasszon.

   

  Mellékhatások, ellenjavallatok

  Webáruházunkban Psychodrine eladó, azonban számolnia kell bizonyos mellékhatások kialakulásával.

  Előfordulhat ritkán:

  • hallucináció,
  • homályos látás
  • ájulás,
  • szédülés

  Ha csökkenti a gyógyszer mennyiséget a mellékhatások abbamaradnak. Ha ez mégsem történne meg akkor kérheti kezelőorvosa segítségét.

  Túladagolás esetén további mellékhatások jelentkeztek.

  A gyógyszer szedése nem ajánlott, ha Ön szív- vagy szívbillentyű problémákkal küszködik.

  Összetevői: 5-HTP 100 mg, Acetyl L-carnitine (ALC) 20 mg, Alpha GPC 100 mg, AMP Citrate 50 mg, DEANOL (DMEA) 10 mg, GABA 5 mg, Gelantamine 8 mg, Grape Seed Extract 95% OPC 5 mg, Green Tea 98% Polyphenols (60% EGCG) 100 mg, Huperzine A 200 mcg, Methyl Hordenine HCL 10 mg, Methyl Synephrine HCL 20 mg, Mucuna Pruriens (99.6% L-dopa) 100 mg, N-Acetyl L-Tyrosine 20 mg, N-Methyl Tyramine HCL 5 mg, Noopept (N-phenylacetyl-L-prolyglycine ethyl ester) 20 mg, Phenibut 30 mg, Phosphatidyl Serine 10 mg, Phosphatidylethanolamine 10 mg, Picamilon 5 mg, Piperine 95% 5 mg, Rhodiola Rosea (5,8 % rosavins +1,7 % salidroside) 80 mg, Sulbutiamine 10 mg, Vinpocetine HCL 5 mg, Vitamin E TPGS Powder 10% 5 mg

  Psychodrine rendelés

   

  Psychodrine rendelés gyorsan és egyszerűen lehetséges webáruházunkban. Néhány kattintás regisztráció nélkül egyszerűen véglegesítheti rendelését. Orvosi recept sem szükséges a vásárláshoz.

  A rendelést a beérkezését követően haladéktalanul feldolgozzuk és 1-2 munkanapon belül már kézbesítjük is a szállítmányt teljes diszkréció mellett. Ez azt jelenti, figyelünk arra, hogy a kézbesítés során senki ne szerezzen tudomást arról, hogy Ön mit vásárolt üzletünkből. Sem a csomagolás, sem a címzés nem utal a szállítmány tartalmára.

  A kézbesítést kérheti lakcímére, csomagpontra, vagy csomag automatába. Többféle fizetési mód választható.

  A szállításról készített részletes tájékoztatónk ide kattintva olvasható el.

  Ha bármilyen kérdése merülne még fel keresse ügyfélszolgálatunkat ahol kollégáink mindenben állnak rendelkezésére.